• Facebook Social Icon

Højby Skovvej 40

5260 Odense S

kostmodkraeft@gmail.com

Telefon: 3024 7879

Frokost på en fridag

June 19, 2019

Frokost på en fridag💚
Der er ikke noget mere fantastisk end at have en fridag midt på ugen.
Der bliver handlet, hakket og snittet, bagt og kokkereret - alle mulige forberedelser som letter hverdagen - resten af ugen. Og så bliver der selvfølgelig slappet af...Det er vigtigt.
Jeg går ind for en ugentlig fridag til alle. Der foreligger faktisk forskning, der bla påviser højere effektivitet, større arbejdsglæde og mindre sygefravær - hos mennesker, der arbejder på nedsat tid.
Noget at tænke over måske!!
Nå men det er min frokost det skal handle om. Jeg refererede til "Tarme i topform" forleden. Både salaten og den glutenfrie boller er inspireret derfra.

 


I dag lavede jeg en stor portion bagt kål, så er der både til aftensmaden og madpakken i morgen.
I ovnen kom:
2 fennikler i både
1 spidskål i både
Bådene dryppes med olivenolie og citronsaft. Drysses med græskarkerner, fintsnittet frisk chili og citronskal. 
Smages til med saltflager og friskkværnet peber.

Bages ved højst 180 grader i 20-30 minutter. Hold øje med at det ikke bliver for mørkt.
Inden servering pyntes med nigellafrø, frisk timian og toppen af en fennikel.
Hertil en GF bolle med laks og et shot af min nyindkøbte "sparklende" kombucha fyldt med probiotiske bakterier😇
#selvforkælelse

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Blog

Blogindlæg

Sundt ferieslik til kagegruppen

July 18, 2019

1/10
Please reload

Arkiv
Please reload