• Facebook Social Icon

Højby Skovvej 40

5260 Odense S

kostmodkraeft@gmail.com

Telefon: 3024 7879

Glade tarme med Oluf Borbye Pedersen

March 9, 2019

Vel hjemme efter en dejlig løbetur i blæsten. Jeg plejer ofte at løbe sammen med nogen, hvilket er skønt. Men i dag lod det sig ikke gøre, og da der snart står marathon på kalenderen, måtte jeg afsted alene. Det blev alligevel til en fantastisk tur. Til turen havde jeg fundet et spændende podcast frem - fra programmet Croque Monsieur. Et podcast om glade tarme med Oluf Borbye Pedersen (ham som har lært mig at spise blendede grøntsager til morgenmad). Den ene kilometer efter den anden blev tilbagelagt - og jeg ænsede næsten ikke modvinden💨💨, så spændende var det.

Han er så vanvittig inspirerende at lytte til, ja jeg er ret begejstret for hans måde at formidle videnskab på🙏

 

Jeg får endnu mere lyst til at nørde i det med fordøjelsen og til at gå den plantebaseret kost's vej. Ikke helt uden grund. Lyt med her

Hvis I ikke kan finde tid eller ro til alle 55 minutter, så lyt i det mindste til det sidste minut.

Over and out.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Blog

Blogindlæg

Sundt ferieslik til kagegruppen

July 18, 2019

1/10
Please reload

Arkiv
Please reload