• Facebook Social Icon

Højby Skovvej 40

5260 Odense S

kostmodkraeft@gmail.com

Telefon: 3024 7879

Der skal evidens på bordet

March 7, 2019

I kølvandet på mit sidste indlæg omhandlende opprioritering af ernæring i onkologien, kommer meget aktuelt denne artikel. En artikel af ernæringsterapeut og cand. pharm., Mia Damhus. Den kunne lige så godt have været skrevet af mig.

Den problematiserer virkelig godt det dilemma jeg stod i - i min sidste tid som sygeplejerske på onkologisk afdeling. Jeg genkender mig selv (før min ernæringsuddannelse) og mine kollegaer, ja hele kulturen, som Mia Damhus udfordrer i artiklen. 

Jeg er så glad for og stolt over, at jeg nu, i kraft af min ernæringsuddannelse, er i stand til at inddrage nye værktøjer - i min vejledning. Ikke nødvendigvis som erstatning, men i lige så høj grad som supplement. Som jeg ser det, så handler det nogle gange om at være åben og nysgerrig, at turde tage skyklapperne af og indstille sigtekornet på nogle af de ufatteligt mange nye publikationer, der hele tiden vælter ud - og som potentielt rummer nye vinkler og udviklingsmuligheder. God læselyst.

Cancerkost: hvor er evidensen?

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Blog

Blogindlæg

Sundt ferieslik til kagegruppen

July 18, 2019

1/10
Please reload

Arkiv
Please reload