• Facebook Social Icon

Højby Skovvej 40

5260 Odense S

kostmodkraeft@gmail.com

Telefon: 3024 7879

Det er sæson for ferskner.

August 18, 2018

 

Jeg bliver så glad, når jeg tænker på alle de sundhedsgevinster der er ved den lille kuglerunde stenfrugt med det fløjlsagtige skind. Fersknen. Den indeholder ikke mindre end et imponerende udvalg af vitaminer og mineraler. I særdeleshed A-, C- og E-vitaminer, men også mange andre antioxidanter. Og så er den pakket med kalium og udgør tillige en god kilde til mættende fibre.

Alt sammen næringsstoffer der får fersknen til at ligge i toppen af must-have fødevarer - i mit køkken. Næringsstoffer der er vigtige for vores immunforsvar, vores hjertesundhed og fordøjelse - ikke at forglemme vores syn og hud, for blot at nævne nogle af den saftige frugts mange fordele.

Som kronen på værket, så har både amerikanske og svenske forskere, for nylig, opdaget, at netop fersknen, men også nektarin og blomme, indeholder lige så mange kræftforebyggende plantestoffer som bær, og så til en meget lavere pris. Hvor fantastisk er det lige??

Jeg bliver endnu gladere, når jeg kan plukke mine egne ferskner, som stort set vokser ind af min hoveddør🍑🍑

 

Tror jeg skal eksperimentere med en ferskensalsa i løbet af weekenden. Hvis den bliver god, så får I opskriften her en af dagene.

Dejlig weekend til jer alle.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Blog

Blogindlæg

Sundt ferieslik til kagegruppen

July 18, 2019

1/10
Please reload

Arkiv
Please reload