• Facebook Social Icon

Højby Skovvej 40

5260 Odense S

kostmodkraeft@gmail.com

Telefon: 3024 7879

Du kan selv gøre en forskel!

July 19, 2018

I "Anti cancer - en ny måde at leve på" fremfører den franske forsker og læge David Servan-Schreiber en holistisk tilgang til kræftbehandling. En tilgang, som jeg ikke kan være mere enig i. Han afskriver på ingen måde de konventionelle behandlingsformer, men han beder om, at vi i fremtiden bliver bedre til at kombinere de forskellige behandlingsformer, dvs både de konventionelle og de holistiske.

Med "Anti cancer - en ny måde at leve på" får vi et vigtigt bidrag til alle der ønsker at styrke sin krop mest muligt, hvad enten vi er syge eller ønsker at forebygge. Den omhandler den nyeste viden om superfødevarer mod kræft, antiinflammatorisk kost/livsstil, hvordan vi styrker vores immunforsvar, vigtigheden i at dyrke motion og ikke mindst kommer den med betydningsfulde redskaber til stresshåndtering.

Det handler, i korte træk, om at skabe et anticancer-miljø, hvilket man kan gøre ved at implementere ovenstående viden i sin hverdag. Altså de principper, som David Servan-Schreiber beskriver i bogen. 

Og ja det kræver sikkert en eller flere adfærdsændringer for mange af os. Hertil drager han en logisk parallel til mennesket med diabetes. Ikke at han sammenligner diabetes med kræft, men hans pointe er god nok. At leve med en kronisk lidelse som diabetes betyder også justeringer i ens livsførelse - det samme gælder en kræftsygdom. Den skal passes og plejes - hver dag. 

"Anti cancer - en ny måde at leve på" får min varmeste anbefaling. Den er super relevant for alle uanset om man er behandler, syg med kræft eller pårørende. Alle med interesse i kræft kan blive beriget med denne beretning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Blog

Blogindlæg

Sundt ferieslik til kagegruppen

July 18, 2019

1/10
Please reload

Arkiv
Please reload