• Facebook Social Icon

Højby Skovvej 40

5260 Odense S

kostmodkraeft@gmail.com

Telefon: 3024 7879

Fokus er på nyrerne

June 9, 2018

Som lovet kommer her en lille fortsættelse på mit skriv om nyrerne... (første er at finde på min facebook-side).

I gang med forberedelserne til eksamen i næste uge. Har udfærdiget en slags "patientinformation" med gode råd til, hvordan man naturligt kan støtte nyrefunktionen. Må indrømme, at den er noget anderledes end dem som jeg plejer at udlevere. Men jeg kan faktisk bedst lide min egen😊

 

Exam is coming up.
Nyrerne har mange funktioner i kroppen. Mit fokus har været centreret omkring de kostmæssige muligheder for at støtte afgiftningen og medvirke til et mere basisk miljø.
Ikke helt overraskende er en antioxidant-rig kost vigtig for nyrernes evne til at udskille affaldsstoffer. Antioxidanterne beskytter vores celler mod de frie radikalers angreb. Især den kraftig-virkende antioxidant glutathion er vigtig. Vi producerer den selv, hvis vi får de rette byggesten tilført, vel at mærke. De findes i stor stil i kål, broccoli, asparges og avokado - men generelt i frisk frugt og grønt🥦🥑🥒
Og så er massevis af grønne grøntsager godt. Tror jeg har sagt det før😉. De indeholder alle klorofyl, som er med til at neutralisere affalds- og giftstoffer og dermed støtte afgiftningen. Klorofyl er tillige rig på magnesium, som vi ved er vigtig for rigtig mange processer i kroppen, og så transporterer det ilt ud til kroppens celler på samme måde som hæmoglobin. Ikke dårligt at vide, når vi tænker på, at kræftceller hader et iltet miljø.
En kost rig på antioxidanter og grønne grøntsager vil sammen med frugt, bær, urter, urtete og mandler medvirke til et mere basisk miljø. Kosten kan endvidere optimeres med grøntsagsjuice, kartoffelvand og et tilskud af organisk magnesium.
Det er blot et par af vores muligheder for naturligt at påvirke nyrefunktionen. Det skal også lige med, at to liter vand og en halv times motion om dagen også har stor betydning for nyrernes evne til af udskille affaldsstoffer💦🏃‍♀️

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Blog

Blogindlæg

Sundt ferieslik til kagegruppen

July 18, 2019

1/10
Please reload

Arkiv
Please reload