• Facebook Social Icon

Højby Skovvej 40

5260 Odense S

kostmodkraeft@gmail.com

Telefon: 3024 7879

Skal du også med til VITAL-WOMAN workshoppen?

February 22, 2018

Jeg omgås af eneste kollegaer, som brænder for at gøre en forskel for mennesket med kræft. Alligevel bliver jeg stadig begejstret, hver gang jeg møder en ny på min vej, som deler denne passion. Sådan en person mødte jeg i går. 
Det var Lena fra Fin Fysio. Lena er erfaren fysioterapeut og uddannet lymfødemterapeut med stor ekspertice indenfor kræftområdet, særligt brystkræft.
Lena driver klinikken Fin Fysio som er beliggende i Odense N. Der udbydes flere forskellige træningstilbud, lymfedrænage, akupunktur, massage, fysioflow og meget mere - alt sammen noget du kan læse mere om på hjemmesiden; www.fin-fysio.dk 

 


Lena afholder også løbende informerende og inspirerende workshops. Den næste "VITAL-WOMAN" afholdes d. 19. april kl. 17.00. Her er jeg inviteret til at kigge forbi og komme med mit bud på ernæringens betydning ved et kræftforløb. Det glæder jeg mig rigtig meget til.
Også dèt kan du læse mere om på Fin Fysio's hjemmeside...
Og ja ernæringen er "mit hjertebarn", men træning er også super vigtigt. Vi skal gerne have sved på panden et par gange om ugen😅 Det har både betydning for bivirkningsprofilen ved en given medicinsk kræftbehandling samt på kræftudviklingens betingelser, og sved på panden er jeg overbevist om, at Lena kan være garant for😉

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Blog

Blogindlæg

Sundt ferieslik til kagegruppen

July 18, 2019

1/10
Please reload

Arkiv
Please reload