• Facebook Social Icon

Højby Skovvej 40

5260 Odense S

kostmodkraeft@gmail.com

Telefon: 3024 7879

Grøntsagsjuice - den bedste gave.

August 25, 2017

Jeg har fået lov til at bringe denne historie om Grethe og hendes datter Annette. De var på besøg hos mig forleden - i min nye klinik. Vi havde en god snak og deres besøg gjorde stort indtryk på mig. Især blev jeg inspireret af den måde de taklede Grethes sygdom på. 

I stedet for at komme med blomster og chokolade til sin mor, så laver Annette friskpresset grøntsagsjuice. På den måde hjælper hun Grethe med at leve op til Sundhedsstyrrelsens anbefalinger om 600 gram frugt og grønt om dagen. En anbefaling, der er mindst lige så vigtig, når man er blevet syg. Men det kan for nogen  

være vanskeligt at tygge sig igennem 600 gram frugt og grønt om dagen, især hvis appetitten er lille. Så kan man med fordel drikke friskpresset grøntsagsjuice, som er en af de sundeste og mest helsebringende drikke, vi kan indtage.

Friskpresset grøntsagsjuice er propfyldt med vitaminer, mineraler, enzymer, klorofyl og mange andre plantestoffer - alt sammen noget der styrker vores immunforsvar. Og det har man vældig meget brug for, når man har fået konstateret kræft.

Og når vi så samtidig ved, at et surt og iltfattigt miljø fremmer udvikling af kræftceller, så giver det ekstra god mening at indtage grøntsagsjuice, som er både syreneutraliserende og basedannede. Det er den rene medicin...

Hvis du skulle være blevet inspireret af Grethe og Annettes historie, så får man størst mulig udnyttelse af vitaminerne i juicen ved at komme en skefuld kvalitetsolie (koldpresset hørfrøolie eller Livets olie) i, før du drikker den. God fornøjelse.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Blog

Blogindlæg

Sundt ferieslik til kagegruppen

July 18, 2019

1/10
Please reload

Arkiv
Please reload