• Facebook Social Icon

Højby Skovvej 40

5260 Odense S

kostmodkraeft@gmail.com

Telefon: 3024 7879

1000 tak for den fine modtagelse.

August 4, 2017

 

 

Af hjertet tak for den fine modtagelse af min nye hjemmeside Kost mod Kræft.

Jeg er helt rundt på gulvet over alle de positive tilkendegivelser fra både familie, venner, kollegaer, bekendte og ikke mindst patienter. De betyder alle meget for mig. Allerede fra morgenstunden var der travlhed på siden. Af bare begejstring måtte jeg en tur i skoven med de firbenede og plukke brombær til min morgenmad...

 

Til dem af jer som ikke lige tænker over det, så er de flotte blåviolette brombær proppet med struttende sunde plantestoffer (anthocyaniner). De er fyldt med antioxidanter, som bla kan være med til at bremse inflammation. De indeholder store mængder C-vitaminer, som har en understøttende funktion på immunforsvaret, og så er de særdeles fiberrige og dermed gavnlige for vores fordøjelse. Sidst men ikke mindst, så har de smukke bær en blodsukkerstabiliserende virkning, så du kan roligt spise løs af de velsmagende bær.

Du kan med fordel spise 50-100 gram bær om dagen. Din krop og ikke mindst dit immunforsvar vil elske dig for det. Og det er ikke kun friske bær, der dur - de frosne kan sagtens bruges også. Ernæringsmæssigt er de stort set ligeværdige.

Drys dem over din morgenmad, kom dem i en smoothie eller spis dem med en håndfuld nødder som mellemmåltid.

 

Jeg ved, at der har været lidt "opstartsknas" med mit booking-system i dag, så jeg vil bede jer, som har booket tid i dag, om at sende mig en mail på kostmodkraeft@gmail.com - så jeg lige kan tjekke op på jeres tider. Tak for forståelsen. Det skulle køre nu:-)

Til sidst vil jeg gerne sige en særlig tak til min kære mand Ulrik, som har hjulpet mig med hjemmesiden (ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden dig), til min bedste veninde og indretningsarkitekt Christina og til vores gode ven og fotograf Lasse. I fik det hele til at spille. TAK.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Blog

Blogindlæg

Sundt ferieslik til kagegruppen

July 18, 2019

1/10
Please reload

Arkiv
Please reload