• Facebook Social Icon

Højby Skovvej 40

5260 Odense S

kostmodkraeft@gmail.com

Telefon: 3024 7879

Jeg vil være med til at gøre en forskel.

August 3, 2017

Endelig er den klar – min nye hjemmeside, Kost mod Kræft. Jeg har glædet mig til at vise jer den, og jeg håber, at I vil tage godt i mod den. Som de fleste der kender mig - ved, så har jeg en særlig forkærlighed for sund og god mad. Jeg er ikke i tvivl om, at ernæringen spiller en grundlæggende rolle i al sygdomsforebyggelse og behandling. Og jeg er overbevist om, at når vi inddrager kosten som en del af behandlingen, skaber vi de bedste resultater. Da jeg startede i onkologien for 14 år siden, vejledte vi vores patienter i at gå hjem og tage den med ro, når de havde fået stillet diagnosen kræft. I dag anbefaler vi det stik modsatte, nemlig fysisk aktivitet af både moderat og høj intensitet. Vi bliver heldigvis hele tiden klogere. Sådan er det også på ernæringsområdet. Det tager bare tid.

Hvis du, ved en fejl, har fået at vide, at du ikke selv kan gøre noget med din kost, kan det ikke være mere forkert. Du kan ALTID gøre en forskel.  

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Blog

Blogindlæg

Sundt ferieslik til kagegruppen

July 18, 2019

1/10
Please reload

Arkiv
Please reload