• Facebook Social Icon

Højby Skovvej 40

5260 Odense S

kostmodkraeft@gmail.com

Telefon: 3024 7879

Konsultationer

En ernæringsvejledning hos mig vil altid være individuelt tilrettelagt. Ved første besøg vil vi sammen gennemgå din kost. Jeg vil også spørge ind til dit behandlingsforløb og dit helbred generelt. Du skal vide, at jeg som kostvejleder såvel som sygeplejerske er underlagt tavshedspligten. Ud fra denne indledende samtale vil jeg lægge en plan sammen med dig. Det vil altid være kosten, der er den primære ”medicin” i din behandling hos mig. Men i de tilfælde, hvor jeg vurderer, at det er relevant, bruger jeg også kosttilskud i form af vitaminer og mineraler. Jeg kan desuden finde på at motivere til hensigtsmæssige livsstilsændringer fx fysisk aktivitet, som jeg har stor erfaring med fra mit daglige arbejde – i Krop og Kræft regi.

 

En ernæringsvejledning hos mig er tænkt som et supplement til den konventionelle behandling. Der findes ingen mirakelkure eller powerfoods, som kan få kræften til at forsvinde, men der findes til gengæld stærk evidens for, at en varieret, sund kost bestående af bla. rigelige mængder planteføde, kvalitetsprotein og gode fedtstoffer kan styrke dit immunforsvar og hæmme yderligere kræftudvikling. Jeg regner sjældent i kalorier men vejleder i højere grad om kostændringer, tallerkenmodeller og kvaliteten i den mad, du spiser. Du er i en situation, hvor din krop fortjener det bedste. Det er trods alt det du putter i munden og ikke mindst det du optager og fordøjer, som dine celler bliver bygget op af.

Jeg ønsker med min vejledning, at give dig viden, inspiration og redskaber til at styrke din krop, så du bliver rustet til at tåle den medicinske behandling – med mindst mulige gener. Jeg ønsker at gøre dig til en aktiv medspiller i kampen mod kræft. En kamp, som jeg vil støtte dig i, både fagligt og medmenneskeligt, alt hvad jeg kan.