• Facebook Social Icon

Højby Skovvej 40

5260 Odense S

kostmodkraeft@gmail.com

Telefon: 3024 7879

Blog

March 9, 2019

Vel hjemme efter en dejlig løbetur i blæsten. Jeg plejer ofte at løbe sammen med nogen, hvilket er skønt. Men i dag lod det sig ikke gøre, og da der snart står marathon på kalenderen, måtte jeg afsted alene. Det blev alligevel til en fantastisk tur. Til turen havde jeg fundet et spændende podcast frem - fra programmet Croque Monsieur. Et podcast om glade tarme med Oluf Borbye Pedersen (ham som har lært mig at spise blendede grøntsager til morgenmad). Den ene kilometer efter den anden blev tilbagelagt - og jeg ænsede næsten ikke modvinden💨💨, så spændende var det.

Han er så vanvittig inspirerende at lytte til, ja jeg er ret begejstret for hans måde at formidle videnskab på🙏

Jeg får endnu mere lyst til at nørde i det med fordøjelsen og til at gå den plantebaseret kost's vej. Ikke helt uden grund. Lyt med her

Hvis I ikke kan finde tid eller ro til alle 55 minutter, så lyt i det mindste til det sidste minut.

Over and out.

March 7, 2019

I kølvandet på mit sidste indlæg omhandlende opprioritering af ernæring i onkologien, kommer meget aktuelt denne artikel. En artikel af ernæringsterapeut og cand. pharm., Mia Damhus. Den kunne lige så godt have været skrevet af mig.

Den problematiserer virkelig godt det dilemma jeg stod i - i min sidste tid som sygeplejerske på onkologisk afdeling. Jeg genkender mig selv (før min ernæringsuddannelse) og mine kollegaer, ja hele kulturen, som Mia Damhus udfordrer i artiklen. 

Jeg er så glad for og stolt over, at jeg nu, i kraft af min ernæringsuddannelse, er i stand til at inddrage nye værktøjer - i min vejledning. Ikke nødvendigvis som erstatning, men i lige så høj grad som supplement. Som jeg ser det, så handler det nogle gange om at være åben og nysgerrig, at turde tage skyklapperne af og indstille sigtekornet på nogle af de ufatteligt mange nye publikationer, der hele tiden vælter ud - og som potentielt rummer nye vinkler og udviklingsmuligheder. God læselyst....

Please reload

Blogindlæg

Sundt ferieslik til kagegruppen

July 18, 2019

1/10
Please reload

Arkiv
Please reload