• Facebook Social Icon

Højby Skovvej 40

5260 Odense S

kostmodkraeft@gmail.com

Telefon: 3024 7879

Blog

November 15, 2018

Som lovet får I her min allerbedste opskrift på glutenfrie boller, bagt på surdej.

For et par måneder siden var jeg så heldig at få en surdej af en god kammerat. Den er blevet flittigt brugt lige siden og jeg er vældig tilfreds med den.

Hvis du ikke allerede har en surdej, så skal du have startet en op. Det er ganske let.

Glutenfri surdej

30 g havremel

30 g fuldkornsrismel

30 g fuldkornsmajsmel

100 g vand

Bland alle ingredienserne i et glas og sæt låget løst på. Lad glasset stå på køkkenbordet og rør i dejen hver dag. Efter 4 dage er den klar. Den er klar, når den danner små bobler og lugter dejlig surt.

Jeg forkæler og fodrer min surdej med en revet gulerod eller æble en gang i mellem. Det giver en mere aktiv surdej🥕🍎

Langtidshævet havreboller med surdej

250 g havremel

75 g boghvedemel/flager (jeg kværner hel boghvede i min kaffekværn)

75 g fuldkornsmajsmel

7 dl lunkent vand

20 g loppefrøskaller

2 spsk chiafrø

læsø- eller himalayasalt salt

50 g surdej

2 revne gulerødder

Pisk surdejen ud i vandet. Tilsæ...

Please reload

Blogindlæg

Sundt ferieslik til kagegruppen

July 18, 2019

1/10
Please reload

Arkiv
Please reload